Dine behov.

Dine behov

Dine behov

Det er viktig for oss at du blir fornøyd og derfor legger vi stor vekt på å ha et godt samarbeid med deg underveis i prosessen. Vårt mål er at interiøret skal gjenspeile deg eller din bedrift og med vår fagkunnskap vil du få et interiør du vil trives med i mange år.

 

Hvorfor Interiørarkitekt?

Det kreves faglig kunnskap og bred erfaring for å vurdere hvordan et interiør blir mest mulig arealeffektivt og funksjonelt. For å få en god helhet er vi bevisst på farge- og materialbruk i tillegg til de små tingene som er riktig for nettopp deg. Det kan fort bli kostbart, og lett å gjøre å gjøre feil, når man skal forsøke å navigere seg gjennom kompleksiteten til dagens bygg helt på egenhånd. Derfor lønner det seg ofte å involvere en profesjonell part i prosessen.

 

Hva gjør en interiørarkitekt?

En interiørarkitekt ser løsninger og syr sammen rom for rom med skreddersøm. Rommene må være funksjonelle ut fra hva de skal brukes til og med dagens boliger, som bare blir mindre og mindre, kan det være vanskelig å få plass til alle de funksjonene man ønsker seg. Vår interiørarkitekt har lang erfaring med å spesialtilpasse møbler som passer til boligen og dens funksjon. Første steg er å definere en god planløsning, deretter går vi videre til å se på det estetiske som farger og materialer. Kombinasjonen av arkitekter og stylister, gir deg muligheten til også å få hjelp med den siste finishen i boligen. Og sluttresultatet? Et komplett og unikt interiør laget spesielt for deg.

 

Gå til bildegalleri her