Hvor mye koster det å leie møbler?

Hvor mye koster dette i forhold til å sende flyttelasset hit?

Hvor mye koster det å leie møbler?

Skal du bo i boligen en kort periode?
Da kan det lønne seg å leie møbler i stedet for å kjøpe nytt. Velger du en løsning hvor vi setter sammen en møbelpakke for deg, er dette den rimeligste løsningen.

 

Vi tar naturligvis hensyn til ditt budsjett og handler inn det som trengs innenfor de gitte rammene. Vi tilbyr også ferdige pakker med alt du trenger.

 

Skal du bo et sted midlertidig, men ønsker allikevel at det skal føles som ditt hjem?

Vår interiørarkitekt kan sette sammen et møbel og materialforslag til deg. Alle møbler blir bestilt direkte til deg og levert av oss. Pris? Leier du i 3 år koster det nesten det samme som å kjøpe alt nytt i butikken.

 

Corporate Housing

Våre løsninger er normalt rimeligere enn å transportere alle eiendeler til Norge, alternativt å kjøpe inn det man har behov for til den midlertidige boligen. I tillegg sparer man betydelig med tid og frustrasjon ved å komme til et innflytningsklart hjem, fremfor å vente på en sending med egne møbler. Normalt vil det også være behov for å handle inn det som mangler av utstyr for å komme i gang i ny bolig. Ved å leie en komplett møbelpakke fra Intro, kan tilreisende bruke all sin tid på å komme i gang med ny jobb isteden.

 

Se bilder her: