Om intro interiørdesign

Om intro interiørdesign

15 år

I år fyller Intro Interiørdesign 15 år. Som tenåringen vi er, gjør vi litt opprør og ønsker å sette rammen for vår egen fremtid. Vi har nå utarbeidet en ny profil med ny logo og hjemmeside og håper du liker det du ser. Og ikke minst – vi håper du blir med oss de neste 15 årene!

 

 

Faglig tyngde

Intro Interiørdesign består av 8 personer med ulik bakgrunn. Felles for oss alle er en god, faglig utdannelse som danner grunnlaget for kvaliteten vi leverer. Hos oss står kommunikasjon og tillit i fokus. Dette gjenspeiler seg i hele prosessen, fra du kontakter oss og til prosjektet er ferdigstilt. Som kunde skal du være trygg på at du har en profesjonell samarbeidspartner gjennom hele salgsprosessen.

 

 

Slik er arbeidsplassen vår

Vi tror de som trives på jobb også presterer bedre. Fo oss er det derfor viktig å ta godt vare på vår viktigste ressurs: våre medarbidere. Vi jobber som et team mot våre felles mål for å skape en arbeidsplass som både er trygg og lønnsom.

 

 

Historie

Intro startet så smått i 2002. Den gangen var boligstyling noe få hadde hørt om og endra færre benyttet seg av. Fokuset var gjerne på å møblere for å få en bedre forståelse av rommenes størrelse, i tillegg til å gjøre objektet mer visuelt attraktivt. Å bruke boligstyling ble ansett som noe eksklusivt og det gjorde heller ikke noe om boligen så stylet ut.

Nå er det ganske annerledes. I dag selger vi en livsstil. Intro var tidlig ute med å bruke hverdagslige interiørdetaljer som mat, klær og sko, nettopp fordi man selger en bolig som ikke bare er et objekt, men også et hjem. Etter hvert som boligstyling har blitt ganske vanlig, ønsker vi at våre stylinger skal se mer levende ut. Vi jakter på den gode følelsen. Den som gir et håp om en god, ny start.