Om Intro

Om Intro

Erfaring i 18 år

Intro så dagens lys i 2002. Vi har vokst, modnet og utviklet oss i takt med markedet – og det skal vi fortsette med! Vi gleder oss til å se hvor de neste årene vil bringe oss og vi håper du vil bli med oss på reisen.

Faglig tyngde

Intro består av flere personer med ulik bakgrunn. Felles for alle er en god, faglig utdannelse som igjen danner grunnlaget for kvaliteten vi leverer. Hos oss står kommunikasjon og tillit i fokus. Dette gjenspeiler seg i hele prosessen, fra du kontakter oss og til prosjektet er ferdigstilt. Som kunde skal du være trygg på at du har en profesjonell samarbeidspartner gjennom hele salgsprosessen.

 

Slik er arbeidsplassen vår

Vi tror at de som trives på jobb også presterer bedre. For oss er det derfor viktig å ta godt vare på vår viktigste ressurs: våre medarbidere. Vi jobber som et team mot våre felles mål for å skape en arbeidsplass som både er trygg og lønnsom.

Historie

Intro startet så smått i 2002. Det startet med boligstyling som var noe få hadde hørt om og endra færre benyttet seg av. Den gangen var fokuset på å møblere for å få en bedre forståelse av rommenes størrelse, i tillegg til å gjøre objektet mer visuelt attraktivt. Å bruke boligstyling ble ansett som noe eksklusivt og det gjorde heller ikke noe om boligen så stylet ut.

I dag er det ganske annerledes.

Intro har utviklet seg til å bli et navn mange kjenner i interiørdesignbransjen. Vi utvikler oss stadig og fra 2020 ble det opprettet en egen avdeling for våre interiørarkitekter på Blindern.

Velkommen til oss!