Personvernerklæring

 

Intro Interiørdesign AS, ved daglig leder, er databehandler for personopplysninger i forbindelse med våre kundeforhold.

 

Intro Interiørdesign AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger for:

 

– Kontaktopplysninger til kunder, referanser, leverandører og andre som vanligvis er offentlig tilgjengelig

 

– Ansatte, innleide rådgivere og kandidater til fremtidige stillinger

 

– Brukere av våre nettsider

 

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). Har du spørsmål rundt dine rettigheter ifm personvern på intro-design.no, kontakt kontakt@intro-design.no.

 

 

Databehandlere

 

Intro Interiørdesign AS har flere databehandlere for kontorstøtte, e-poster om ansatte og elektronisk kommunikasjon med kunder. En standard databehandleravtale eksisterer mellom Intro Interiørdesign AS og våre databehandlere. Personopplysninger utleveres ikke fra Intro Interiørdesign AS til andre aktører, uten samtykke fra den registrerte.

 

 

Behandling av personopplysninger ifm kunde- og leverandørforhold

 

Intro Interiørdesign AS er databehandler for personopplysninger tilknyttet kunder, referanser, leverandører og andre som vanligvis er offentlig tilgjengelig. I forbindelse med dialog rundt eksisterende kundeforhold samtykker kunden til behandlingen relatert aktuelt kundeforhold. Det innebærer samtykke til:

 

– Lagring av kontaktinformasjon ansett som nødvendig for utsendelse av tilbud, ordrebekreftelse, varer og faktura, slik som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse

 

Informasjonen i denne behandlingen, hvor Intro Interiørdesign AS er behandlingsansvarlig, vil normalt lagres så lenge kundeforholdet eksisterer. Ved eventuelt opphør av kundeforholdet vil normalt informasjonen slettes etter 2 år.

 

 

Behandling av personopplysninger for ansatte, innleide rådgivere og kandidater

 

Intro Interiørdesign AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger for ansatte og innleide rådgivere i Intro Interiørdesign AS, i tillegg til kandidater som har søkt på arbeid i Selskapet. Rettslig grunnlag følger av personopplysningsloven § 8, første ledd og § 8 a), b) eller f) samt § 9 a), b) og f). Behandlingen baseres på ansettelsesavtale.

 

 

Vi ønsker å sikre at du beholder kontrollen over dine personopplysninger

 

– Du har rett til å bli informert om hvordan personopplysningene dine blir behandlet

 

– Du kan når som helst modifisere dine personverninnstillinger, for eksempel i relasjon til direktemarkedsføring og be om at personopplysningene dine blir behandlet eller ikke

 

– Du har du rett til å få tilgang til og å korrigere alle opplysninger vi har om deg

 

– Du kan be om å motta dine personopplysninger gitt oss, i et strukturert, vanlig brukt og i et maskinlesbart format (skulle du ønske å dele dem med et annet selskap)

 

– Du kan be om at personopplysningene dine blir slettet

 

– Du kan klage til Datatilsynet i Norge på behandlingen av personopplysninger

 

Send oss en e-post til kontakt@intro-design.no hvis du ønsker å gjøre det.

 

 

Intro Interiørdesign AS nettsted

 

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedet, lagres på egne servere som driftes av Nettrafikk AS. Det er kun Intro Interiørdesign AS og databehandlerne som har tilgang til opplysningene som samles inn. Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.
Følgende informasjonskapsler brukes på intro-design.no:

 

– Analyseverktøyet Google Analytics bruker informasjonskapsler til å produsere statistikk som viser bruksmønsteret for intro-design.no

 

– Vår publiseringsløsning, plasserer en informasjonskapsel på din maskin for å begrense visse tilgangsrettigheter til brukere med administrative roller. Denne informasjonskapselen blir liggende i ett døgn

 

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7. Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)