Tjenester

Hva gjør en interiørarkitekt?

En interiørarkitekt ser på hele arealet og optimaliserer etter dine behov. Kanskje noen vegger må flyttes? Alle rom blir målt opp og plantegninger vil bli utlevert. Det er opp til deg om du ønsker kun tegninger eller om vi skal fungere som prosjektleder.

Ønsker du en mer helhetlig løsning på ditt interiør ser vi også på farger og materialer. Vi har også mange gode leverandører på inventar. Kanskje du også ønsker prikken over i en?
Da har vi også et stylistteam og et eget varelager med mange dekorgjenstander. Stylisten tar med seg en hel del til deg og stylisten styler boligen/ kontoret, deretter kan du bare plukke ut det som faller i smak.

Slik jobber VI

Kvalitet

Kvalitet er en av våre sterkeste verdier i vårt team. For oss er det viktig å levere kvalitet i hele prosessen. Både i arbeid og produkter.

Kommunikasjon

En god kommunikasjon internt, eksterne samarbeidspartnere og sluttkunden er viktig for et godt resultat og en god kundeopplevelse.

Team

Vi er et team hvor alle har hver sin rolle og blir god i det vi gjør. Dette gjør at kvaliteten i arbeidet blir bedre at vi leverer noe som er større enn oss selv.

Hvorfor interiørarkitekt?

En interiørarkitekt har større faglig tyngde enn for eksempel en interiørdesigner. Interiørarkitekt er ingen beskyttet tittel, men alle interiørarkitekter hos oss har Bachelor i interiørerarkitektur og flere år med erfaring. Denne bransjen er stadig i bevegelse og vi følger godt med på hva som skjer. Når det skal sier mener vi at man ikke skal følge trender slavisk. Vi er ført og fremst opptatt av deg og skapet et interiør du kan leve men i mange år.

Hva koster det å leie en interiørarkitekt?
Befaringen før et prosjekt er inkludert i tilbudet når vårt forslag er klart. Dersom det kun skulle være ønske om veiledning tar vi 1 495 kr for oppstart, og deretter fra 995 - 1295 kr per time med konsultasjon. Vi gir da rådgivning på stedet, tilpasset dine preferanser og boligens muligheter.

Prosjekter vi har levert

Book en befaring med stylist I dag!

Fields marked with an * are required

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM